SCHADEHERSTEL

Herstel van schade aan uw Land Rover

In het drukke verkeer van tegenwoordig is de kans op (parkeer)schade helaas altijd aanwezig. Schade aan uw Land Rover die veelal te wijten is aan andere weggebruikers en die u natuurlijk weer zo snel mogelijk wilt zien verdwijnen. Gelukkig zijn onze Land Rover-specialisten daarvoor perfect opgeleid.

Wij zijn een erkend schadeherstelbedrijf

Als officiële Land Rover-verdeler kunnen wij u ook helpen bij de afwikkeling van de schade aan uw wagen. Zo kunnen wij de taxatie en de financiële afwikkeling voor u verzorgen. Veel verzekeringsmaatschappijen suggereren zelf een schadeherstelbedrijf, maar dat is geen verplichting: u mag zelf kiezen door wie u de reparatie laat uitvoeren. Daarbij heeft een officiële Land Rover-verdeler toch altijd net iets meer ervaring met uw wagen dan een universeel herstelbedrijf.

Bij schadereparatie aan een Land Rover is het belangrijk dat deze op de juiste wijze wordt hersteld. Alleen erkende schadeherstelbedrijven voldoen aan de strenge normen van Land Rover op het gebied van kwaliteit en onderhoud. Alleen zij kunnen garanderen dat uw wagen na de reparatie weer even mooi en - zo mogelijk nog belangrijker - weer even veilig is als vóór het ongeval.

Wij zijn een door Land Rover erkend schadeherstelbedrijf waardoor wij uw Land Rover weer in topconditie kunnen brengen.

Dankzij onze doorgedreven vakkennis en het feit dat wij tevens alle merkoverschrijdende hersteltechnieken in huis hebben, kunnen wij ook instaan voor carrosserieherstellingen aan andere voertuigen dan Land Rover.

Wij maken het u gemakkelijk

U wordt niet elke dag geconfronteerd met schade aan uw wagen. Gelukkig maar! Het is dus ook logisch dat u niet op de hoogte bent van alle procedures van verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven. Dit nemen wij u dan ook graag uit handen, zodat u uw tijd en aandacht aan belangrijkere zaken kunt besteden.

De voordelen voor u op een rij

  • Wij nemen u graag de volledige afwikkeling van het schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij uit handen, inclusief taxatie en financiële afhandeling.
  • Wij garanderen dat de restwaarde van uw wagen behouden blijft na reparatie.
  • Opdat uw mobiliteit tijdens het schadeherstel is gegarandeerd, bieden wij u graag verschillende mogelijkheden van vervangvervoer aan.
  • Een door Land Rover erkend schadeherstelbedrijf maakt uitsluitend gebruik van originele Land Rover onderdelen en materialen bij de reparatie van uw wagen, zodat uw wagen geheel volgens de richtlijnen van de fabriek wordt hersteld.
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door speciaal getrainde medewerkers, waarbij de exacte normen van Land Rover in acht worden genomen.

U behoudt uw garantievoorwaarden

Doordat originele Land Rover onderdelen, materialen en reparatiemethoden worden toegepast, garanderen wij bij een Land Rover met fabrieksgarantie dat zowel de 6 jaar carrosseriegarantie als de 3 jaar lakgarantie onverminderd van kracht blijven. En ook op de schadereparatie zélf hebt u uiteraard Land Rover-garantie.