ORGANISATIE DR TEAM

ORGANISATIE DR TEAM

 

De aanhoudende schaarste aan toelevering van nieuwe wagens blijft helaas een bijzonder heikel punt. Dit treft ook ten volle het Automotive Fleet gebeuren.
Onze zeer gewaardeerde en fijne collega Roel Wermos, verantwoordelijke Fleet binnen de DR organisatie, heeft besloten een andere wending te geven aan zijn carrière, buiten de Automotive sector.

Wij houden eraan om Roel van harte en welgemeend te danken voor zijn intense toewijding en professionalisme.
De drie afgelopen jaren heeft hij steeds loyaal gewerkt met en voor ons Jaguar Land Rover cliënteel en het volledige DR team.
Wij wensen hem even gemeend alle succes en voorspoed toe met zijn nieuwe functie!

Ondertussen is het DR team versterkt met twee nieuwkomers:

Met Erik De Geest verwelkomen wij een uiterst bekwame en gedreven 'auto-man' met een mooi en stabiel parcours binnen de Automotive sector.
Erik zal als Senior Service Advisor meerdere taken toebedeeld krijgen in het licht van de sterke groei van ons Aftersales Departement.

Andy Strobbe komt ons groeiende bodyrepairshop team versterken.
Met eveneens een uiterst geslaagd en stabiel parcours in de carrosseriewereld is zijn kennis en drang naar kwaliteit de perfecte aanvulling binnen ons team.

Wij wensen Erik en Andy van harte welkom in het DR team en kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking, steeds in het teken van een optimale kwalitatieve klantenservice!