NIEUWE MODELLEN… KIDS CARS

OOK ZIJ VERDIENEN EEN STOERE AUTO

Begin volgende maand komt Sinterklaas langs. Zoals de goedheilig man recent bekend maakte, zijn er géén stoute kinderen dit jaar. Wat later op de maand is het dan de beurt aan de Kerstman en we vieren ook nog eens het nieuwe jaar!

Meer dan reden genoeg om de Kids ook hun Car te bezorgen: een Jaguar of Land Rover Kids Car van De Ridder. Maak hier kennis met het aanbod en aarzel niet om te bestellen. Graag zetten wij een stoere auto voor u aan de kant! Net niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons zeker om de mogelijkheden te bespreken.

Al deze Kids Cars zijn geschikt voor kinderen tot ± 8 jaar en door hen zelf of met afstandsbediening te besturen. Qua veiligheid en comfort staan deze auto 'hun mannetje': gordel, lederen zetel, ingebouwde radio, verlichting, enz.

Iets nodig voor de 'grotere' kinderen? Zij vinden vast wat ze zoeken bij Jaguar Land Rover De Ridder! Op deze pagina's kunnen ze al vooruitblikken naar al dat moois: Jaguar Collection     —      Land Rover Lifestyle Collection

 

ACCESSOIRES VOOR DE KIDS CARS

Deze accessoires maken het geschenk nog waardevoller en/of duurzamer. Wilt u graag nog iets bijzonders? Contacteer ons zeker om de mogelijkheden te bespreken.

 

Beschermhoes — afdekhoes voor de Kids Car — € 30

Gepersonaliseerde nummerplaat — sticker op maat — € 15

Cadeaustrik — grote strik in wit, blauw of roze — € 15

Racehelm — verschillende modellen, leeftijd 3 - +9 jaar — € 75

 

 Alle vermelde bedragen zijn BTW én montage door het DR team inbegrepen. Onder voorbehoud van wijzigingen.